Αξίες και Φιλοσοφία

Κύριος στόχος μας είναι η οικοδόμηση της εμπιστοσύνης στις σχέσεις με τους πελάτες μας . Τα μέλη της ομάδας μας εργάζονται γι αυτό υπεύθυνα παρακολουθώντας τις συνεχείς εξελίξεις της αγοράς , επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και προϊόντων και  εστιάζοντας στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Οργανώνουμε την επιχειρηματική μας δράση με σεβασμό στον  Άνθρωπο και το Περιβάλλον. Δίνουμε  ιδιαίτερη βαρύτητα στην καλή και εποικοδομητική συνεργασία των μελών της ομάδας μας,  με τον απαιτούμενο σεβασμό στα δικαιώματα των εργαζομένων και γενικά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Υιοθετούμε και προωθούμε νέες ασφαλείς πρακτικές , μεθόδους και εμπορεύματα με γνώμονα την κατά το δυνατό  μεγαλύτερη  προστασία του περιβάλλοντος . Πιστεύουμε στην Αρχή  ότι η κατάλληλη διαχείριση των πόρων επιτρέπει στον κάθε ένα να συμμετέχει στη διανομή «των καρπών της συγκομιδής».

Με τη δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας φιλοδοξούμε να παράσχουμε συνεχή ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στα αντικείμενα των εργασιών μας , καθώς και σε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς γεωργικών προϊόντων, τους γεωπόνους  και όλους τους συνεργάτες μας .  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

  

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΜΒΟΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΤΚ 58100

23810 96350 - 96111

Fax : 23810 96350

info@agrocosmos.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή:
8:00 - 17:00

Σάββατο:
8:00 - 14:00

Κυριακή:
Κλειστά